U ovoj zapadnoj Evropi ovdi, zna se red za mnogo stvari, rodjaci. Eto, recimo, izmedju ostalog, pocetkom godine, negde polovinom januara, banu ti radnici zapadnoevropske elektrodistribucije (u daljem textu: svemirci) sa cudima i skalamerijama od aparature u stan (naravno, prethodno se najurednije pismeno najave) i ocitaju ti brojila za vodu i grejanje. Posle nekoliko dana dobijes godisnji obracun i onda vidis ko je koga vise pokr’o, tj. dodjes li ti njima nesto ili oni tebi.

Poucen tom redovnom pojavom upada svemiraca, a covek je, kako svi znamo, zivotinja koja se lako dresira, a pogotovo na redovne pojave, tijekom januara sam se sam sebe pitao sto li svemiraca nema da se jave, da dodju, da svrate. Boze, da im se nije nesto desilo? Da ih nije neki gastarbajter docekao sa sekirom u ruci, posto on u svom selu, tamo negde na planini sa koje je sishao, nije navikao na te aparate i ta ocitavanja, osim mozda bukvice zeni, ako je pocela da se gleducka sa magarcem, jer, Boze moj, sa kim pa da se gleda, kad nema drugih zivih bica tamo, osim njih dvoje, magarca, verovatno ovaca (al’ one su zenskog roda, a ona nije lezbejka) i drveca. Cekam ja tako, cekam i – dodje pisamce. A u pismu stoji da im je „nesto javilo da je nesto defektno“ i da mora da dodju da provere.

Zbunnn?!?! Ko je sta kome javio da je ko defektan???!?!?

Elem, datog dana, u datom trenutku, zvoni svemirac na vrata, ulazi unutra sa lap topom u ruci, stade na sred hodnika, pogleda lap top i kaze: „Mora da je u kupatilu ili u kuhinji.

Ko, bre? Ratko?!?!?

Ulazi u kupatilo, na metar od vodomera (jel’ se to tako zove?), okrete se i kaze – „Nije, u kuhinji je.

Emmm…… A?!?!?

Ode u kuhinju, pogleda u lap top, kaze – „Tu je!“.

Skinu poklopac sa vodomera i kaze – „A pa da, nije ni cudo, nije dobro zavrnut.

Aaaaaa, mislim se ja, more vidi ga Ljubisa, al’ je avanzov’o, pre je vrteo prsten, a sad ima lap top! Gde je otisla ta Evropa! A i proleps’o se covek, smrshao, ko bi rek’o da od onakve zv….. khm, khm, ma nema veze. A zakuni se, kad je onomad u emisiji ’ladno rekao coveku – „Alo, da li me cujete, umrece vam zena, da li me cujete!“ Ja pao sa stolice, mogu samo da zamislim kako je covek reagovao. A zena je verovatno odmah i umrla cim je cula, tako da mu to dodje da je Ljubisa, u stvari, bio u pravu. A mnogi ga ismejavali.

Nego, rek’o, da pitam ja otkud je on znao da je ovaj nezavrnut, bez da podigne pogled sa lap topa, da ne bih umro u neznanju, kao sto cu, recimo, da umrem jer ne znam da li je onomad Kathrin stvarno mislila, kad je rekla da bi se kresnula sa mnom. Zakuni se, mrtva ladna me pogleda i kaze – „Ja bih spavala sa tobom.“ A zamisli kad ti to kaze TAK’A(!!!) picka, da bi mogao da dozivis multiple orgazme u talasima, samo dok je gledas. E, a pridodas i to da je obucena k’o medicinska sestra, jer je bio maskenbal - znaci lepa k’o lutka, zgodna do bola, domindzeros, dekolte puca, kume, a grudi joj stoje na gotovs, kao onomad Savi Kovacevicu dvogledi na Neretvi!!! Decacki snovi, muski snovi, vlazni snovi, fetis snovi, svi snovi all inclusive, jebo te!!! Da je prekrstila noge, kao onomad Sheron Stone, ja bih tacno doziveo samosagorevanje! Znaci, taman da sam NAJ-grdja emancipirana feministkinja, zakleta protivnica lezbejstva, stavio bih je da mi sedne na facu i odjase kraljevski rodeo! E, TOL’KO je bila dobra!!!

 

 

http://www.cultstyles.de/images/108088_nurse_big.jpg

 

Ma, idi, bre, Connore, u tri lepe picke materine!!! Sta, kao mlada, 19 godina, ne mozes ti to? A onomad ti 20 godina nije smetalo? E, konju!!!

 

Pitam ja svemirca jel’ on to ocitava vodu, kaze on - „Neee, mi smo to vec ocitali“.

Cekaj, vidi, pazi, stani, gledaj, kad ste, bre, ocitali, ja zivim sam ovde, ko je bio tu kad ste ocitavali? Mislim, od nove godine na ovamo i nisam nesto mnogo pio, majku mu, pa da sam tol’ko zaboravan. A da nije od onih pihtija za Novaka? A, sto su bile pihtijeeeee! Ijaaaaoooo! Ozhdrao sam se za sve pare!!! Pa kupus sa alevom paprikom! Pa sarma! Ma kakvo, kurac, pecenje? Al’ racunam, u ovoj zapadnoj Evropi nema da koljes sitjepra, pa tek kad sve ostalo napravis, onda pravis pihtije od ostataka. Ovo su kvalitetne pihtije, rodjaci!!! Nema da zavrces rukave, seces gudama vratove i da plivas prsno u lokvama krvi, nego stavis kravatu, izgledas k’o dingospo, kupis u prodavnici lepo kvalitetno meso i - kuvas pihtije. Ovo je, bre, zapadna Evropa! Na nivou!

Nego, kad ste to ocitavali?

Aaaa….“, kaze, „….pa mi smo to preko radio talasa.

Cega?!?!

Radio talasa.

Rek’o, to je to, sad ce da mi pozvoni Ashton Kutcher na vrata, pa cu ja lepo u kameru da izjavim - „I’m Connor MacLeod and I’ve been punked“, pa da se lepo vec jednom definintvno zna da sam i ja popularan, jer Ashton Kutcher samo popularne moshira, jel’te.

A.....“, ne bih da budem napadan, „….a preko kojih to radio talasa, ne secam se da ste mi ishta ugradjivali, kako u zid, tako ni u glavu?

A i ono, ako to iz „Matrixa“ nije bila fora, kol’ko mu dodje da mi ugradite chip u glavu da znam kung-fu?

Pa, imaju....", kaze, ".....ovi vodomeri odasiljac u sebi.

Odasiljac??!?!?

I sta ce sad NORMALNOM coveku PRVO da padne na pamet? Prijatelju, mislim se ja, ako osvane neki kucni video na internetu sa mnom u gl. ulozi, nemoj da se svadjamo oko autorskih prava i mog procenta. Nemoj, molim te, ja sam radio, nisi ti. A opet, s druge strane, mislim se, mozda se Severini svidi, majku mu, kao sto se meni svideo njen, pa me hodajuca vijagra pozove da joj „gostujem na novom albumu“. Hmmmmm…. Mislim, ko zna, mozda sam vec popularan k’o Bata Zivotinja tamo u Kini.

 

http://www.funpic.hu/files/pics/00034/00034344.jpg

 

A pazi, taj vodomer i nije toliko losa stvar. Pazi, ugrade ti vodomer, ti odes u kafanu, pijes kol’ko oces i nema da dodje kesha da te izuje u fazonu  kao pijan si, pa ne znas ni gde si, a kamoli kol’ko si popio. Neeeee, prijatelju, nego dodje kesha, a ti otvoris svoju vugla, pa izvoli ocitaj kol’ko sam popio, pa to naplati. Nema vise ocitavanja po APP principu ili sistemu zvanomn „Ofrlje“.

A kad cete da ocitate grejanje?

Aaaa, pa i to smo vec ocitali?

Isto preko talasa, jel’?

Isto.

Kevu ti jebem, a ja mislio, ja sam rashomonac sto slusam komsinicu u stanu do mog dok se seksa. Pa sta cu, kad podvriskuje k’o da brata zeni, nisam gluv. A sto imam case iz Ikee, ne da su akusticne….

 

 

 

Puno pozdrava iz bigbradr „zapadnoervropskog grada“

 

Connor MacLeod of the Clan Macleod

 

 

 

P.S. A da li bi mozda mogao ovaj svemirac, kad je vec tu, da mi pogleda na brzinu sa tim svojim lap topom, da nije poceo d